Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je pátek 29.03.2024










Klub Správňáci má prvních pět členů

Miloslav Fuček

2018-02-25

Informace

Přečteno: 1608

Komentářů: 0


Klub Správňáci, který vyhlásil nábor před dvěma týdny, má už prvních pět členů.osmrtnice livno umrli smrtovnice


Klub Správňáci získal na sobotních akcích pro veřejnost prvních pět členů. Ti budou nyní informováni emailem o všech akcích Ďáblů Praha, pod které Správňáci spadají. Ztaím při současné členské základně jsou všechny akce pro veřejnost, ale členové klubu mají padeátiprocentní slevu na startovném (max. 50,-- Kč) a zajištěnu informovanost emailem.

 

Jak se ukazuje, informovanost o akcích je problém. Počet účastníků se pohybuje od jednoho do šesti a každému se na akcí líbí. Ale např. účinnost posílání letáčků na základní školy je děsivá. Na 200 rozeslaných letáčků na dvacet základních škol (poštovné činí 400,-- Kč před zdražením) je bilance jeden účastník. Další účastník zpravidla chodí na základě informace v Ďáblickém zpravodaji a nebo si informaci najde jinde na internetu.

 

Nově vznikající klub Správňáci by tedy měl tento problém řešit. Členství v něm se vám zaplatí už při účasti na jedné akci za rok, při účasti na dvou a více akcích už ušetříte. Máte-li o členství zájem, napište na email prihlaska(zavináč)dablovepraha.cz a pošleme vám přihlášku.

 

 

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci

prodaja stanova pik


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.