Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je pátek 29.03.2024










Střelecké závody v Ďáblicích

Miloslav Fuček

2017-04-09

Reportáže

Přečteno: 1665

Komentářů: 0


Další střelecké závody v Ďáblicích uspořádali pro děti Dáblové Praha, z.s. tuto sobotu.livno umrli smrtovnice


V Centru Ďáblice - sokolovně se konaly v sobotu střelecké závody ze vzduchovky pro děti. Účast byla sice nižší, o to více si ale děti zastřílely.

 

Střílelo se vzduchovkami do terčů na přibližně osm metrů. Každý měl dvě zástřelné a potom třii série po deseti střelách.

 

Nejlépe si vedl Matyáš Mlejnek, který hned v první sérii nastřílel vítězných 81. Druhý Lukáš Přibáň, který byl nejmladším účastníkem se v první sérii nástřelem 46 ujístil na druhém místě. Za ním skončili Tonda Piskáček a Honza Mlejnek.

 

Druhá série pořadím příliš nezamíchala. Vyhrál ji Lukáš nástřelem 65, kterým si upevnil své 2. místo.Matyáš nastřílel 51. Honza se nástřelem 34 posunul na 3. místo. Tonda nastřílel pouhých 26.

 

V třetí sérii nastřílel Matyáš 73, což stačilo na vítězství v této sérii. Na druhé místo začal útočit nástřelem 65 Tonda, který byl v této sérii druhý a vyrovnal Lukášův nejlepší nástřel. Lukáš nastřílel 52, což mu stačilo nv této sérii na 3. místo, ale celkově na druhé místo, protože to byl jeho druhý nejlepší výkon, který rozhodoval při shodě nástřelů Lukáše a Tondy (oba 65). Nástřelem 45 si polepšil i Honza, ale na 3. místo to nestačilo.

 

 

V celkovém pořadí vyhrál Matyáš Mlejnek (73) před Lukášem Přibáněm (65 a 52) a Antonínem Piskáčkem (65 a 31). Matyáš se stal vítězem kategorie ročníku 2005 a mladší a nejmladší kategorii 2008 a mladší vyhrál nejmladší účastník střeleb Lukáš Přibáň.

 

Po převzetí medailí, cen a diplomů následovalo ještě poslední foto všech účastníků. Účastníci slibili příště přivést kamrády, aby jich bylo více. Příští střelecké závody plánují Ďáblové Praha, z.s. na 24. 6. 2017, které budou pojaty jako rodinné. Více fotografií najdete během dubna v eAlbu.

Osmrtnicama ba

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.