Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je čtvrtek 28.03.2024










Klub Správňáci má prvních pět členů

Klub Správňáci získal na sobotních akcích pro veřejnost prvních pět členů. Ti budou nyní informováni emailem o všech akcích Ďáblů Praha, pod které Správňáci spadají. Ztaím při současné členské základně jsou všechny akce pro veřejnost, ale členové klubu mají padeátiprocentní slevu na startovném (max. 50,-- Kč) a zajištěnu informovanost emailem.

 

Jak se ukazuje, informovanost o akcích je problém. Počet účastníků se pohybuje od jednoho do šesti a každému se na akcí líbí. Ale např. účinnost posílání letáčků na základní školy je děsivá. Na 200 rozeslaných letáčků na dvacet základních škol (poštovné činí 400,-- Kč před zdražením) je bilance jeden účastník. Další účastník zpravidla chodí na základě informace v Ďáblickém zpravodaji a nebo si informaci najde jinde na internetu.

 

Nově vznikající klub Správňáci by tedy měl tento problém řešit. Členství v něm se vám zaplatí už při účasti na jedné akci za rok, při účasti na dvou a více akcích už ušetříte. Máte-li o členství zájem, napište na email prihlaska(zavináč)dablovepraha.cz a pošleme vám přihlášku.

 

 

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci

prodaja stanova pik



Přidání komentáře k článku Klub Správňáci má prvních pět členů



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.