Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je sobota 20.04.2024










Rodinnou Grand Prix vyhrála rodina Lachmanova

Nedělní tropické počasí odlákalo zájemce ven do přírody nebo na koupaliště a tak v neděli 5. 6. 2016 dorazili na Rodinnou Grand Prix pouze tři jezdci, z toho dva v kategorii dětské a jeden v kategorii dospělých. Závody se proto jely místo na tři jízdy na šest jízd plus test z dopravních předpisů pro chodce a cyklisty.

David na startu

 

Robin na startu

Závody se jely celkem třemi auty, každým se jelo dvakrát. Celkem tři jízdy dokázal vyhrát David (ročník 2001), který v jedné jízdě byl druhý a ve dvou třetí. V testu se dělil o 1. místo se svým tátou Filipem.

Auto

 

Robin, který jako jezdec ročníku 2005 vyhrál kategorii jezdců 2004 a mladších, skončil v hlavní dětské kategorii 2001 na 2. místě. Vyhrál dvě jízdy, ve zbylých čtyřech jízdách dojel třetí. V testu obsadil 2. místo.

 

Filip otec

 

Filip, otec Davida skončil na 1. místě v kategorii dospělých, kde byl sám. Vyhrál jednu jízdu, ve zbylých byl druhý. V testu se dělil o 1. místo se svým synem Davidem.

Stupně vítězů dětské kategorie

 

V kategorii rodin byla jediná rodina Lachmanova, která vyhrála. Knižní ceny dodal Magazín eKamarád, který je též mediálním partnerem těchto závodů.

 

Medaili za kategorii 2007 dostal mladší bráška Robina,

Vítězná rodina

který ač byl hodně malý, se naučil autíčko aspoň trochu ovládet. Bohužel zbyly stříbrná a bronzová medaile za kategorii dospělých a bronzová medaile za kategorii 2001. Protože medaile jsou popsány výrobcem, nejde je bohužel na nic jiného použít.

 

Za čtrnáct dní, v neděli 19. 6. 2016, pořádají Ďáblové Praha, z.s. střelecké závody ze vzduchovek a nezbývá, než doufat, že na ně přijde více zájemců. I zde budou totiž tři věkové kategorie 2001, 2004 a 2007, na něž jsou již zakoupeny medaile. Podrobnou pozvánku najdete zde. Tento víkend bude v Centru Ďáblice bohatý, protože v sobotu 18. 6. ráno zde bude Milan Cup a po něm od 19 hodin koncert kapely The Crash. Takže se vyplatí tento víkend zůstat v Praze, i kdyby bylo venku sebelépe.

 

Naštěstí účastníci závodů byli i přes malou účast spokojeni. Zajezdili si více, než kdyby jich bylo více a David se chystá na střelecké závody 19. 6. a byl i na Dalibor Cupu, který pořádalo v sobotu TTC Praha.

 

Více fotografií ze závodů najdete zde.

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci



Přidání komentáře k článku Rodinnou Grand Prix vyhrála rodina Lachmanova



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.