Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je čtvrtek 28.03.2024










Ďáblové mají Správňáky

Miloslav Fuček

2016-04-08

Informace

Přečteno: 1780

Komentářů: 0


Ve čtvrtek 7. 4. 2016 byl založen oddíl Správňáci, který dělá nábor dětí. Jeho členové budou mít vlastní akce a na akce pořádané pro veřejnost Centrem volného času budou mít slevu na startovném 20%. livno umrli smrtovnicejastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Ve čtvrtek 7. 4. 2016 proběhla ustavující schůze Správňáků. Z pobočného spolku Oblast Praha - SKSK ČR, který měl původně fungovat jako Nové centrum kultury Ďáblice a posléze bylo rozhodnuto o jeho zrušení, se kanoce stávají Správňci, pobočný spolek Ďáblové Praha.

 

Probíhá nábor dětí, pro něj je roční členský příspěvek 120,-- Kč. Pokud vznikne v rámci Správňáků nějaký oddíl, bude se v něm platit ještě oddílový příspěvek, který bude tak vysoký, aby pokryl režijní náklady na svoji činnost sníženou o případné granty. Členský příspěvek se členům brzo vrtátí formou dvacetiprocentní slevy na startovném na akcí¨ch pořádaných Centrem volného času, které je oddílem Ďáblové Praha, z.s.

 

Přihlášky do Správňáků budou k dispozici na zítřejší velké ceně Ďáblic, kterou pořádá Centrum volného času pro děti do 15 let.

Navíc je vyhlášena mimořádná akce, že na v pořadí první akci (nepočítaje v to Velkou cenu Ďáblic) budou mít členové Ďáblů slevu 50%, a na další dvě akce v pořadí bude pro členy sleva 40%  a 30%.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.