Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je pátek 19.04.2024










Střelecké závody ovládl Pavel

Miloslav Fuček

2018-02-24

Reportáže

Přečteno: 1486

Komentářů: 0


Oč byla menší účast, o to víc si Pavel zastřílel. A stal se prvním členem klubu Správňáci, protože se chce našich akcí účasnit pravidelně.osmrtnice livno umrli smrtovnice


Pavel dorazil na střelecké závody sám, ale o to víc si zastřílel. Po třech zástřelných měl pět sérií po deseti ranách.

 

Jak dopadly jednotlivé série? V první sérii to bylo pouze 57, ale v druhé už 65, v třetí 74. Nejlepší byla čtvrtá série s 77. V poslední páté sérii měl sice 74, což je o tři méně, ale zase se dvakrát trefil do desítky.

 

Pavel se dozvěděl o střelbách z letáčku ze školy. Bohužel účinnost této propagace je slabá, rozeslali jsme 200 letáčků na dvacet základních škol (poštovné 400,-- Kč) a výsledkem je jeden účastník. Proto vznikl nápad založit klub Správňáci, do kterého se Pavel přihlásil. Nyní má jistotu, že mu pozvánky na všechny akce Ďáblů Praha přijdou emailem a navíc ještě získá padesátiprocentní sluvu na startovném (max. 50,-- Kč). To vše nabízí klub Správňáci za roční členský přísvek pouhých 50,-- Kč.

 

Uvidíme, jaká bude odezva a kolik účastníků budou mít další střelby, které připravujeme na sobotu 14. 4. 2018 a hlavně jaký úspěch bude mít úterní série čtyř střeleb 20. 3., 17. 4., 22. 5. a 5. 6. 2018. Podrobnosti o této sérii střeleb se včas dozvíte.

 

 

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci

prodaja stanova pik


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.