Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je pátek 29.03.2024










Střelecké závody v Ďáblicích

Miloslav Fuček

2017-12-16

Reportáže

Přečteno: 1457

Komentářů: 0


Týden před Vánocemi jsem uspořádali v Centru Ďáblice střelecké závody pro děti. Opět se střílelo našimi vzduchovkami.livno umrli smrtovnice


V sobotu 16. 12. 2017 se v Centru Ďáblice konaly střelecké závody. Bohužel střelců bylo málo a ni jeden ale nebyl z Ďáblic.

 

O akci byla dva měsíce dopředu informace v Ďáblickém zpravodaji, který dostávají obyvatelé zdarma do schránek. Dále šlo celkem sto kusů letáčků na dvacet nejbližších škol v okolí. Akce je zařazena i do kalendáře akcí na http://www.dablice.cz/“. Mladší z obou střelců Vilík trénuje stolní tenis v oddílu Mládeže TTC Praha a on letáček přinesl domů a dorazil sem se svým starším bratrem. nesupělo ani sto letáčků zaslaných na dvacet škol v okolí. Uspěl jediný letáček z baru Centra Ďáblice.

 

Střílelo se celkem na čti kola. Nejdříve měl každý tři zástřelné. Pak následovaly čtyři série po deseti střelách Do vyhodnocení se počítal součet dvou nejlepších pokusů.

 

Závody trvaly přibližně hodinu. Celkovým vítězem se stal starší Filip, který ve dvou nejlepších pokusech nastřílel celkem 175. Druhý Vilík nastřílel 151, vyhrál obě mladší kategorie. Magazín eKamarád, který je tradičním partnerem našich akcí, dodal knižní ceny-. K nim jsem přidali medaile, diplomy a sladkosti.

 

Oba střelci odcházeli spokojeni a doufají, že střelby ještě zopkujeme. Proč nebylo střelců více? Asi dali přednost vánočním nákupům. Účastníků nebylo nikdy moc, ale přece jenom dva, to je dosud nejmenší počet. Díky zájmu obou sourozenců, bude zřejmě ještě jeden pokus v únoru, kdy se znova otestuje, zda má zájem si zastřílet ze vzduchovky i někdo z Ďáblic. Oba střelci byli totiž „přespolní“.

 

Škoda, že nemáme zpětnou vazbu, o co by ďáblické děti měly zájem. Před časem proběhl po dohodě s tehdejší ředitelkou základní školy průzkum. Jeho výsledky někdo vyzvedl, ale nezjistilo se kdo a co s nimi udělal. Nám je bohužel nedonesl a ve zmatcích s výměnou ředitelky, která skončila před prázdninami, jsem už výsledky nikdy nedohledali.

 

Reportáž i této akce i sfotografiemi najdete během příštího týdne i v Magazínu eKamarád.

Osmrtnicama ba

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.