Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je sobota 20.04.2024










Liga Mariáše

Miloslav Fuček

2016-03-20

Pozvánky

Přečteno: 1610

Komentářů: 0


Hrajete rádi Mariáš a při tom jste soutěživí? Zkuste naši Ligu Mariáše.livno umrli smrtovnice


Klub netradičních her vyhlásil Ligu Mariáše. V prvním ročníku se zatím bude hrát pouze volený Mariáš a to jak ve třech tak ve čtyřech (křížový). Chcete-li se do ligy zapojit, je potřeba se přihlásit, zaplatit členský příspěvek na rok 2016 ve výši 200,-- Kč a dále potom startovné do Ligy Mariáše, které je 100,-- Kč na ročník. Z tohoto startovného půjde nejméně 50% na ceny.

 

První ročník byl vyhlášen na období březen až červen 2016. V dokumentech najdete jeho propozice. Liga bude probíhat formou jednotlivých partií, přičemž partií se myslí, že se sejdou tři až čtyři hráči, kteří budou spolu Mariáš hrát (je jedno jak dlouho a kolik her) a následně nahlásí výslední pořadí.

 

Každý z hráčů ligy bude mít své elo (začíná se od 1700), které se mu po každé partii změní. Až bude v provozu sekce pro členy, budou se členové se zvát na tyto partie přes kalendář akcí v této sekci. Přes tuto sekci se budou i přihlašovat.

 

Do doby, než bude v provozu vnitřní sekce, budou jednotlivé partie vyhlašovány v podobě novinek s uvedeným kontaktem, na který se budou hráči hlásit. Výsledky jednotlivých partií a průběžný žebříček budou zveřejňovány také v novinkách.

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.